Ik heb een diep gaande passie voor kunst, filosofie en wetenschap. Moeilijke vragen ontwijk ik niet en zoek ze zelfs geregeld op. Zo stimuleer ik creativiteit en kritische denken bij de mensen om me heen. Ik zie mezelf als conceptdenker, die toevallig een liefde heeft voor het beeldende en het uitzonderlijke.

Korte werkervaring biografie
In 2008 studeerde ik af aan de AKV | St. Joost in ’s-Hertogenbosch als illustratief vormgever en richtte een teken- & vormgevingsbureau op. In mijn eerste jaren heb ik veel gewerkt voor de cultuursector als tekenaar en grafisch vormgever.

Na een aantal jaar wilde ik meer en begon ik mijn opleiding ‘docent beeldende kunst’ aan de hogeschool Fontys. In 2013 behaalde ik mijn diploma hiervoor.

Sindsdien is mijn interesse en passie steeds meer naar het onderwijs gegaan.