Dankzij twee mooie samenwerkingen zijn er nog eens twee mooie opzichzelfstaande edities ontstaan.

CodeMakers Social playmat editie

Samen met Harriët van Asperen van 4D© Serious Gaming Academy is er een live-size editie gemaakt waar je je medespelers ‘codeert’. Dit spel werk als strategische teambuilding sessie waar je unieke manier elkaar leert kennen en nieuwe vaardigheden leert. Alhoewel je het originele spel in het groot kan spelen is het spel met mensen toch net anders. Zo speel je met twee teams van 3 personen tegen elkaar, waarbij één persoon programmeert en de andere twee uitvoeren… uiteraard met een twist, want mensen zijn immers geen ‘domme’ robot’s!

Interesse om je school of werkplek een dagdeel om te toveren in een speelveld? Neem contact op via het formulier onderaan de pagina.

CodeMakers Walhallab Lasercutting editie

Met deze speciale Walhallab editie ga je niet 3D-printen maar aan de slag met de lasersnijder. De basisregels zijn hetzelfde als in de originele editie.

Met deze nieuwe techniek ontstaan er nieuwe opties om het spel te verbeteren! Zo kunnen we aan de slag met acrylaat, MDF of multiplex. Met elke materiaal kan je verschillende projecten toevoegen aan het spel. Met acrylaat kan bijvoorbeeld met een wat elektronica lessen (leds en sensors) het spel voorzien van licht en andere functies.

Interesse om je school een dagdeel om te toveren in een gameboard frenzy? Neem contact op via het formulier onderaan de pagina.